Individualni casovi engleskog jezika najjeftinije

 

STUDY AT PRESTIGIOUS PRIVATE UNIVERSITIES IN SERBIA!

 

Study at prestigious private universities in Serbia! Distance learning. Enroll at one of the following faculties:

IT (Information Technologies)

Law

Economics

Management

Engineering Management

The best study conditions!

We are waiting for you!

 

Contact phone number: +381 61 16 40 677

 

 

Luna Travel International

Turoperator “Luna Travel International” se bavi inkamingom, organizacijom odmora i smeštaja stranih turista u Srbiji i na Balkanu, već deset godina promoviše kulturni, zimski i banjski turizam. Turističke usluge koje nudi su organizovanje individualnih i grupnih putovanja, ekskurzija i aranžmana, smeštaj turista u hotelima i apartmanima na atraktivnim turističkim mestima.

http://www.lunatravelserbia.com/en/

 


Udruženje "Žuto uže" 

Udruženje je nastalo kao potreba velikog broja žena da razmeni iskustva iz oblasti endometrioze, adenomioze, simptoma menopauze i ostalih hormonskih poremećaja. Udruženje istražuje načine unapređenja zdravlja kroz promenu ishrane, kombinacije klasične medicine sa holističkim pristupom, suplementacijom i fizičkom aktivnošću. Putem redovne razmene iskustava došle smo do zaključaka da možemo, ne samo da razumemo i podržimo jedna drugu, već i da različitim delatnostima naših članica, pomognemo jedna drugoj. Od tada je Udruženje postalo mesto za podršku i edukaciju kroz razna predavanja domaćih i stranih stručnjaka iz oblasti hormonskih poremećaja. Upravni odbor se sastaje nekoliko puta nedeljno dok se članice pozivaju na razne aktivnosti koje sprovodi i organizuje Udruženje, kao što su: predavanja, razgovori, konsultacije i organizovani događaji.

http://www.zutouze.com/

__________________________________________________________________________________________________________________

Balint društvo Srbije 

Balint društvo Srbije / BDS je stručna organizacija koja se bavi edukacijom lekara i drugih profesionalaca iz sistema zdrastvene zaštite Balintovim metodom u Srbiji.

Edukacija se odvija u Balint grupama i usmerena je na odnos lekar-pacijent, a deo je bazične i kontinuirane medicinske edukacije u većini evropskih zemalja.

Dobar profesionalan odnos lekara u radu sa pacijentima se podrazumeva i očekuje a tokom bazičnih studija medicine taj se odnos ne uči. Višedimenzionalan, složen odnos lekar-pacijent počiva na znanju i veštini koji se uče i «treniraju « u Balint grupama. Dobar odnos, benefitan je: za pacijenta koji se oseća zadovoljnijim, shvaćenijm; za lekara koga štiti od burn out-a i na taj način doprinosi «zdrav doktor-zdrav pacijent» a za javno zdravstvo rad lekara čini efikasnijim. Zato su Balint grupe dopuna klasičnom medicinskom obrazovanju.

Društvo postoji od 2003. godine. Od 2004. godine Balint društvo Srbije je punopravni član Internacionalne Balint Federacije/ IBF i sprovodi edukaciju prema njenim standardima i kriterijumima. BDS se bavi očuvanjem visokih profesionalnih, etičkih i edukativnih standarda u oblasti Balint edukacije i njegovim povezivanjem sa drugim profesionalnim udruženjima i institucijama.

Naše društvo ima za cilj da:

obučava lekare u veštini terapijskog odnosa lekar-pacijent koji počiva na psihoterapijskim osnovama
omogući primenu Balintovog metoda edukacije u svakodnevnoj lekarskoj praksi
omogući edukaciju za Voditelje Balint grupa
Svoju aktivnost Društvo obavlja kroz:

Balint seminare
Balint kurseve
Balint radionice
Intenzivnu saradnja sa IBF i Balint društvima drugih zemalja

https://www.balintsrbija.org/ 

 

Lilium prirodna i aroma kozmetika 

 

Lilium aromakozmetika se bavi ručnom izradom kozmetike od 100% prirodnih sirovina, prema vašem tipu kože. Sirovine koje koristimo su nerazblažene i biološki kontrolisane.

Ako ste se odlučili za zdravu ishranu, odlučite se i za zdravu kozmetiku. U naše proizvode ne stavljamo konzervanse, veštačke boje i mirise. Miris je isključivo onakav kakav je u prirodi. Eterična ulja su prirodni i zdravi proizvodi koji su osnova naše kozmetike. 

Odavno je poznato da eterična ulja utiču na dušu i telo i bude životnu energiju. U proizvodima Lilium aromakozmetike nalaze se najfinija aromatična ulja.

Uživaj u svakom momentu svog života!

 

https://www.facebook.com/liliumaromakozmetika/ 

Kontakt telefon: 060 6161070

 

STUDIRAJTE NA PRESTIŽNIM PRIVATNIM FAKULTETIMA U SRBIJI! 

 

 

Study at prestigious private universities in Serbia! Distance learning. Enroll at one of the following faculties:

 

IT (Information Technologies)

 

Law

 

Economics

 

Management

 

Engineering Management

 

The best study conditions!

 

We are waiting for you!