Kursevi Engleskog Jezika Beograd

KURSEVI ENGLESKOG, NEMAČKOG I DRUGIH JEZIKA

 

Neformalno obrazovanje – kursevi engleskog, nemačkog (i drugih) jezika za decu i odrasle

SUCCESS SPINNERS je firma koja u sebi objedinjuje širok dijapazon poslovnih aktivnosti, uključujući i neformalno obrazovanje dece i odraslih, koje realizuju predavači sa višegodišnjim iskustvom i završenim specijalističkim studijama, a čije dodatno obrazovanje nikada ne prestaje. 

Iskusni profesori jezika za kvalitet nastave i merljive rezultate

Iskustvo u državnom i privatnom sektoru predavača uspešno je objedinjeno u nastavi opštih i specijalizovanih kurseva engleskog (i drugih) jezika sa akcentom na kvalitet nastave i pozitivnu atmosferu u učionici, koji zajedno omogućavaju uočljive i merljive rezultate u učenju stranog jezika.

Prilagođen pristup u nastavi jezika

Ono što naše kurseve i predavače razlikuje od drugih jeste mogućnost i sposobnost prilagođavanja kurseva i predavača pojedinačnim potrebama polaznika na nivou grupe, a u skladu sa nastavnim planom i udžbenikom.

Personalizovan pristup nastavi i polaznicima

Takođe, ovo prilagođavanje individualnim potrebama podrazumeva i kreiranje portfolia svakog polaznika pojedinačno, koji obuhvata vođenje evidencije svih dodatnih pisanih zadataka, kao što su: eseji, zadaci u okviru dodatnih materijala, diktati, itd. Vođenjem individualnih portfolia, predavač zasebno prati napredak svakog polaznika, mereći učinak kroz rezultate ostvarene u okviru različitih vrsta zadataka i testiranja.

Merenje rezultata polaznika u procesu učenja stranog jezika

Ovom metodom se lako i efikasno utvrđuju ostvareni rezultati, ali i ustanovljavaju nedostaci u znanju polaznika, što doprinosi većem prilagođavanju nastave potrebama polaznika, kao i većem ulaganju napora za prevazilaženje problema u savladavanju jezika.

Unapređivanje kvaliteta nastave i usluge u oblasti obrazovanja 

Ovom, kao i komparativnom metodom, ustanovljava se ostvarivanje rezultata svakog polaznika tokom određenog vremenskog perioda, što je jasan pokazatelj dostignuća svakog od njih, kao i način da se, pomoću jasnih indikatora, unapredi kvalitet nastave.

Kursevi engleskog i drugih jezika